Известие

Collapse
No announcement yet.

HID Convesion Kit (xenon) на GTV/Spider /снимки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• HID Convesion Kit (xenon) на GTV/Spider /снимки

Това са снимки след и преди интервенцията (поставянето) на HID днес по-рано на любовницата
    Снимките са правени с телефона ми и все пак през предното стъкло....... и реално разликата е още по-голяма. Аз преди не си виждах фаровете изобщо, когато е нормално времето. Тук е тази вечер при сняг и все пак и нормалните се виждат, но повярвайте ми (вие си знаете де ) когато няма сняг много зле се вижда с фабричните.
    Когато карах на изчистен път на прибиране пътя си се виждаше идеално сега....най-накрая
    На фронталната снимка (срещу колата) разликата е фрапираща просто..... виждате долу пред колата осветеноста преди и след.....
    Малко трябва да вдигна левия, че сега е съвсем по устав и не заслепявам никого

Сега се преродих..... абе голям кеф

П.С. Понеже знам, че ще попитате.... HID-а е от колегата Търтей
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Хм, добре ми се вижда, това от китайските китове по 200-300лв. ли е или нещо по-специално?
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov
      Хм, добре ми се вижда, това от китайските китове по 200-300лв. ли е или нещо по-специално?
      да, от тях е разбира се с монтаж и гаранция.

П.С. Монтирането е без никакво рязане и преправяне...

Comment

Аз нещо не мога да разбера коя снимка е бифор и коя афтър

Нещо ментак ми се вижда този ксинонт
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
          Аз нещо не мога да разбера коя снимка е бифор и коя афтър

Нещо ментак ми се вижда този ксинонт
          дода ти забриша очилите а
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Търтея е пирамида!
            Евала! добре че бях аз да се понаучи момчета как се слага на ГТВ ксинонт!
            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Владо, може и тъпо да прозвучи щото не съм се занимавал до сега с ксенон ма ксенона и на късите и дългите светлини ли е слага?
              "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от leshoiad
                Владо, може и тъпо да прозвучи щото не съм се занимавал до сега с ксенон ма ксенона и на късите и дългите светлини ли е слага?
                Ако искаш на дългите трябва отделно да сложиш. Аз съм сложил на късите сега и то направо дълги не ми трябват

Comment

колко пари излезе за късете владо че изгоря ми едната на къси и ги смених и двете ама некво менте по 8лв-временно
                  Alfa romeo GTVex
                  Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                  Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                  Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Честито! И аз съм много зарибен, но все пропускам момента... много очевадна разлика от преди и след... Браво! Дай малко повече инфо, за да сложа и аз от тези.
                    Alfa Romeo Spider 2.0 TS 16V 150 CV
                    Alfa Romeo 159 Sportwagon 1.9 JTDm 150 CV
                    Fiat Bravo 1.6 GT 100 CV

Comment

За цената питайте директно Търтей-я, защото зависи от монтажа и доставка ако има.... просто незнам дали е коректно да я пиша, но е нормалната сега на пазара за кит с монтаж и гаранция! в рамките на горе споменатото....

Иначе вие знаете, че нашите фарове са все пак много по-малки от повечето коли (изрязания кръг от капака през който свети е малък) и ксенона се пак дава по-добра видимост, но си седи насочено заради лупата, а не да свети като лампа за хол насякъде без посоки, както на много коли....

Аз имах нужда много защото със старите недовиждах съвсем

Comment

Zdr отново другари Рицари по броня,I`m back така да се каже :Щ .... И аз имам проблемец със мойте фарове,в смисъл че не осветяват както подобава но сега мисля и аз да опитам със тея ,сякаш доста добре се получава
                        GTV 2000 T.SPARK 16V

Comment

Веднъж свикнете ли на кола с ксенон, повече няма да искате да карата кола без.
                          sigpic
                          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Петко (КГБ) е прав...наистина е така....

П.С. налага се да добавя към темата..... оказа се, че фаровете са ми тотално НЕрегулирани и светеха много "неточно". След 2 дена борба оправих левия фар....като намеря време и десния ще оправя.
                            Проблема е както всички знаят, че нагоре/надолу регулирането е елементарно и безпроблемно, НО.....НО регулирането ляво/дясно е много проблемно поне при 90% от колите (ГТВ/Сапйдер). "Врътката" се движи трудно и е много крехка и се чупи лесно... Така, че регулирането става с много пот и нерви и треперене да не се счупи "врътката", защото после става мазало......
                            Та сега свети още по-добре, но ми трябва малко време да намеря да го направя отлично...

Comment

сложи после снимки като ги регилираш да видим разликата
                              ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

Working...
                              X